aantoonbare privacy

Document­­certificering

Maak uw privacyverklaring en/of verwerkersovereenkomst begrijpelijker en gecertificeerd met het Privacy Verified programma. Wij bieden op maat gemaakte documenten die passen bij uw werkwijze, of controleren uw bestaande documenten. Het gecertificeerde document wordt visueel weergegeven voor leesbaarheid en om uw privacybeleid direct aantoonbaar te maken.

Certificaat en logo als bewijsvoering

Maak aantoonbaar dat documenten zijn gecontroleerd door een onafhankelijke derde partij.

Minder tijd kwijt aan onderhandelingen

De samenvatting verduidelijkt de afspraken in één oogopslag. Digitaal ondertekenen is ook mogelijk.

Kwaliteit aantonen als organisatie

Laat klanten zien dat privacy een belangrijk speerpunt van uw organisatie is.

Leesbare en praktische documenten

Legal design wordt toegepast op het gehele document.

Documenten continu up-to-date door onze privacy juristen

Ieder jaar worden mogelijke (wets-)wijzigingen doorgevoerd.

Juridische documenten en praktische ondersteuning

Voor iedere organisatie geldt een aanpak op maat, zodat de documentatie aansluit bij uw werkwijze.

Klanten van Privacy Verified

Stappenplan

Uw documenten ‘verified’ in 4 heldere stappen

U wilt de wettelijk verplichte verwerkersovereenkomst en/of privacyverklaring op een praktische wijze en leesbare wijze aanbieden aan klanten en andere belanghebbenden. Bent u benieuwd welke stappen er gezet moeten worden om deze privacydocumenten te hanteren die niet enkel aan de wet voldoen, maar ook praktisch en leesbaar zijn? Privacy Verified helpt u hierbij.

01

Opstellen of controleren van documenten

De inventarisatie kan op afstand of op locatie plaatsvinden, afhankelijk van het programma. Een persoonlijke kennismaking is altijd inbegrepen. Onze privacy jurist zal contact met u opnemen om de inventarisatieresultaten te bespreken of een afspraak te maken voor afstemming.

01

Visualiseren van documenten

De volgende stap is het document visualiseren. De juridische context wordt helder uitgebeeld, waardoor de verwerking van persoonsgegevens en belangrijke afspraken duidelijk zijn. Dit maakt juridische teksten toegankelijk en bewaakt de privacy.

01

Certificering

Na opstelling en visualisatie volgt certificering van het document. Door praktijkprocedures naar het document te vertalen, krijgt u een AVG-compliant versie. We voegen onze certificering toe voor externe controle zichtbaarheid.

01

Doorlopende controle

Gecertificeerde documenten worden bijgewerkt na wetswijzigingen. Jaarlijks wordt een evaluatie uitgevoerd om werkwijzigingen in de documenten door te voeren. Tussentijdse aanpassingen zijn altijd mogelijk in overleg.