aantoonbare privacy

Bedrijfscertificering

Privacy management (AVG/GDPR) wordt steeds belangrijker voor uw klanten, partners en de hele keten. Met ons certificeringsprogramma wordt privacy een onderscheidende propositie in drie stappen, of een praktische manier om te voldoen aan de wetgeving.

Certificaat en logo als bewijsvoering

Maak aantoonbaar dat documenten zijn gecontroleerd door een onafhankelijke derde partij.

Direct praktisch privacy advies

Onze to-do-lijst brengt de verbeterpunten in kaart, zodat u direct aan de slag kunt.

Doorlopende controle door onze privacy juristen

Ieder jaar worden mogelijke (wets-)wijzigingen doorgevoerd.

Hoogwaardige documenten op maat

Voor iedere organisatie geldt een aanpak op maat, zodat de documentatie past bij uw werkwijze.

Legal tools voor real-time inzicht

Ons privacyportaal helpt u om compliant te blijven door al uw privacyzaken te documenteren.

Certificeringsprogramma voor de gehele keten

Wij zijn actief binnen de gehele (online) ICT-keten.

Klanten van Privacy Verified

Stappenplan

Uw privacy 'verified' in 4 heldere stappen

U wilt weten of uw organisatie aan de privacywet voldoet en dit kunnen bewijzen aan uw opdrachtgevers en relaties. Bent u benieuwd welke stappen er gezet moeten worden, om volledig aan de wet te voldoen en te blijven voldoen? Privacy Verified helpt u hierbij.

01

Inventarisatie

Afhankelijk van het gekozen certificeringsprogramma vindt de inventarisatie op afstand of locatie plaats. Bij elk programma zit een persoonlijke kennismaking inbegrepen. Een van onze privacy juristen neemt contact met u op om de resultaten van de inventarisatie te bespreken, of maakt een afspraak om de inventarisatie met u af te stemmen.

01

Implementatie

Aan de hand van de inventarisatie wordt er een takenlijst met verbeterpunten, op basis van prioriteit, voor u opgesteld. Deze verbeterpunten pakt u vervolgens op, in samenwerking met onze experts. Zo zijn we in staat om privacy risico’s te minimaliseren en waar mogelijk weg te nemen.

01

Certificering

Als alle taken die uit de inventarisatie volgen zijn afgehandeld, vindt een laatste controle plaats. Bij succesvolle afronding ontvangt uw organisatie het 'Privacy Verified'-certificaat van de Stichting Certificering. U mag dan het Privacy Verified-logo gebruiken en wordt opgenomen in ons register.

01

Hercontrole

Het Privacy Verified certificaat is geldig voor één jaar, waarbij er jaarlijks een korte evaluatie en toetsing plaatsvindt om te beoordelen of aan de geldende privacywet- en regelgeving wordt voldaan. Na het derde jaar of bij grote reorganisaties, volgt een uitgebreide controle.