Maak privacy aantoonbaar

Wilt u uw praktische kennis op het gebied van privacy aantoonbaar maken? Dat kan middels het Privacy Verified certificeringsprogramma.

Middels ons certificeringsprogramma leert u de privacywet- en regelgeving praktisch toe te passen, en maakt u aantoonbaar dat u over zowel theoretische als praktische kennis op het gebied van privacy beschikt. Op deze manier onderscheidt u zichzelf, of uw werknemers, op een unieke manier met ons gerenommeerde Privacy Verified certificaat.

Ons certificeringsprogramma gaat verder dan enkel de theorie. Het biedt de mogelijkheid te toetsen dan enkel theoretische kennis op het gebied van privacy. Het is tenslotte de praktische kennis bij het implementeren en toepassen van de privacywet- en regelgeving van belang is.

Een certificeringsprogramma met toegang tot 15+ jaar kennis
Om te laten zien dat u de benodigde praktische kennis in huis heeft, biedt ons certificeringsprogramma de oplossing.

Om aan de wetgeving te voldoen en om privacy écht goed te organiseren en te managen, heeft u meer nodig dan alleen een certificering.

6 redenen waarom u kiest voor Privacy Verified:

1. Onderscheid uzelf van de rest

2. Neem de volgende stap in uw carrière

3. Certificaat als bewijsvoering

4. Kwaliteit aantonen als organisatie

5. Toegang tot kennisbank

6. Sta sterker in je salarisonderhandelingen

Wilt u meer weten over Privacy Verified?

Wilt u zich aanmelden voor het certificeringsprogramma, of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.