Verander wetgeving in een strategisch wapen

Het vastleggen en managen van uw privacy (AVG/GDPR), is een verplichting die steeds belangrijker is voor uw klanten en partners. Met ons certificeringsprogramma wordt privacywetgeving een onderscheidende propositie van uw organisatie.

Onze missie is om wetgeving te veranderen in een strategische waarde voor organisaties, zodat persoons- en bedrijfsgegevens maximaal beschermd zijn.

Van verplichting naar strategische waarde

Voldoen aan privacywetgeving moet niet gezien worden als uitsluitend een wettelijke verplichting. Door aantoonbaar te maken dat u voldoet aan wet- en regelgeving biedt u uw klanten, medewerkers, partners en leveranciers het vertrouwen en zekerheid dat hun gegevens veilig en zorgvuldig behandeld worden. Zo wordt privacy een onderscheidend vermogen van uw organisatie.

Dé privacy-keten-certificering in NL

Zorgvuldige omgang met persoonsgegevens begint en eindigt niet bij u alleen. Van alle partijen waarmee u gegevens deelt, moet u ook kunnen verwachten dat zij een zorgvuldige omgang waarborgen. Privacy Verified richt zich op de gehele keten. Vanaf het datacenter waar uw gegevens staan opgeslagen tot aan de applicatie of website waar u, of uw gebruikers de gegevens invoeren. Denk hierbij ondermeer aan HR- en facturatiesystemen, marketingapplicaties en klantcontactsystemen.

Privacy Verified door ICTRecht

ICTRecht is het grootste en oudste juridisch adviesbureau op gebied van ICT, internet en privacy wet- en regelgeving. Sinds haar oprichting in 2004 heeft ICTRecht al meer dan duizend organisaties geadviseerd binnen haar vakgebied. Met deze ervaring en onze praktische insteek wordt complexe privacywetgeving voor u begrijpelijk gemaakt.

Maak kennis met ons team

Word deelnemer en kies de certificering die bij u past

Basic

Onze privacy experts controleren uw website of webshop. Na doorvoeren van eventuele aanpassingen op basis van de AVG, is uw website AVG getoetst en ontvangt u het certificaat.

Extended

Wilt u naast het genereren van de wettelijke privacydocumentatie, ook een specifiek proces of product laten toetsen? Dan is Privacy Verified Extended de beste oplossing voor u.

Enterprise

U kiest voor Privacy Verified Enterprise als u uw organisatie wilt toetsen op het gebied van privacy. Na diepgaande controle door onze experts en het doorvoeren van verbeterpunten, ontvangt u de certificering.

Wilt u meer weten over Privacy Verified?

Heeft u behoefte aan een AVG toets op maat? Wij komen graag met u in contact om privacy binnen uw organisatie zo goed mogelijk in te richten en te managen. Zo zorgen we samen dat privacy vóór uw organisatie gaat werken, en niet andersom.

Deze organisaties gingen u voor