Maak privacy aantoonbaar

Het vastleggen en managen van privacy (AVG/GDPR), is een verplichting die steeds belangrijker wordt voor uw klanten en partners. Met onze certificeringsprogramma’s wordt privacywetgeving een onderscheidende propositie van uw organisatie, of van uzelf als professional.

Onze missie is om privacy aantoonbaar te maken. Dit doen wij door organisaties te ondersteunen bij het voldoen aan de AVG, en professionals bij het aantonen dat zij de benodigde praktische privacykennis in huis hebben.

Van verplichting naar strategische waarde

Voldoen aan privacywetgeving moet niet gezien worden als uitsluitend een wettelijke verplichting. Door aantoonbaar te maken dat u voldoet aan wet- en regelgeving, of als professional de kennis in huis heeft om dit mogelijk te maken, biedt u uw klanten, medewerkers, partners en leveranciers het vertrouwen en zekerheid dat hun gegevens veilig en zorgvuldig behandeld worden. Zo wordt privacy een onderscheidend vermogen van uw organisatie of uzelf.

Dé privacy-keten-certificering in NL

Zorgvuldige omgang met persoonsgegevens begint en eindigt niet bij u alleen. Van alle partijen waarmee u gegevens deelt, moet u ook kunnen verwachten dat zij een zorgvuldige omgang waarborgen. De bedrijfscertificering van Privacy Verified richt zich daarom op de gehele keten. Vanaf het datacenter waar uw gegevens staan opgeslagen tot aan de applicatie of website waar u, of uw gebruikers de gegevens invoeren. Denk hierbij onder meer aan HR- en facturatiesystemen, marketingapplicaties en klantcontactsystemen.

Privacy Verified door ICTRecht

ICTRecht is het grootste en oudste juridisch adviesbureau op gebied van ICT, internet en privacy wet- en regelgeving. Sinds haar oprichting in 2004 heeft ICTRecht al meer dan duizend organisaties geadviseerd binnen haar vakgebied. Met deze ervaring en onze praktische insteek wordt complexe privacywetgeving voor u begrijpelijk gemaakt.

Maak kennis met ons team

Wilt u meer weten over Privacy Verified?

Heeft u behoefte aan een AVG toets op maat? Wij komen graag met u in contact om privacy binnen uw organisatie zo goed mogelijk in te richten en te managen. Zo zorgen we samen dat privacy vóór uw organisatie gaat werken, en niet andersom.

Deze organisaties gingen u voor