Where privacy meets legal design

Zoekt u een manier om uw privacyverklaring en/of verwerkersovereenkomst beter leesbaar te maken, en ze te laten certificeren zodat u aantoonbaar kunt maken op welke manier u privacy waarborgt? Dit kan middels het Privacy Verified certificeringsprogramma.

Middels ons certificeringsprogramma stellen wij voor u een verwerkersovereenkomst en/of privacyverklaring op die aansluit bij uw werkwijze. Het is ook mogelijk om uw bestaande documenten door ons te laten controleren. Wij certificeren deze documenten, en zorgen ervoor dat de inhoud gevisualiseerd wordt. Dit maakt het document voor eenieder leesbaar, en direct aantoonbaar op welke wijze u privacy waarborgt.

Onze missie is om privacydocumenten praktisch en leesbaar te maken, om zo binnen de kaders van de wet te kunnen werken, maar commercie en efficiëntie niet uit het oog verloren worden.

Een certificeringsprogramma met toegang tot 15+ jaar kennis

Om aan de wetgeving te voldoen en om privacy écht goed te organiseren en te managen, heeft u meer nodig dan alleen een certificering.

6 redenen waarom u kiest voor Privacy Verified:

1. Certificaat en logo als bewijsvoering

2. Minder tijd kwijt aan onderhandelingen

3. Leesbare en praktische documenten middels visualisatie

4. Mogelijkheid tot digitaal ondertekenen van overeenkomsten

5. Documenten continu up-to-date door onze privacy juristen

6. Juridische documenten en praktische ondersteuning op maat

Wilt u meer weten over Privacy Verified?

Heeft u behoefte aan het laten certificeren van een verwerkersovereenkomst of privacyverklaring? Wij komen graag met u in contact om vrijblijvend te bekijken wat hiervoor de beste aanpak is. Zo zorgen we samen dat privacy vóór uw organisatie gaat werken, en niet andersom.