Waar privacy en juridisch design samenkomen

Document­­certificering

Zoekt u een manier om uw privacyverklaring en/of verwerkersovereenkomst beter leesbaar te maken, en ze te laten certificeren zodat u aantoonbaar kunt maken op welke manier u privacy waarborgt? Dit kan middels het Privacy Verified certificeringsprogramma.

Middels ons certificeringsprogramma stellen wij voor u een verwerkersovereenkomst en/of privacyverklaring op die aansluit bij uw werkwijze. Het is ook mogelijk om uw bestaande documenten door ons te laten controleren. Wij certificeren deze documenten, en zorgen ervoor dat de inhoud gevisualiseerd wordt. Dit maakt het document voor eenieder leesbaar, en direct aantoonbaar op welke wijze u privacy waarborgt.

Certificaat en logo als bewijsvoering
Maak aantoonbaar dat documenten zijn gecontroleerd door een onafhankelijke derde partij.
Minder tijd kwijt aan onderhandelingen
Met de samenvatting is het in één oogopslag helder wat de afspraken zijn. Daarnaast is er een mogelijkheid om het document digitaal te laten onderteken.
Kwaliteit aantonen als organisatie
Laat klanten zien dat privacy een belangrijk speerpunt van uw organisatie is.
Leesbare en praktische documenten middels visualisatie
Legal design wordt toegepast op het gehele document.
Documenten continu up-to-date door onze privacy juristen
Ieder jaar worden mogelijke (wets-)wijzigingen doorgevoerd.
Juridische documenten en praktische ondersteuning op maat
Voor iedere organisatie geldt een aanpak op maat, zodat de documentatie aansluit bij uw werkwijze.

Combine seamlessly fitting layouts, customize everything you want, switch components on the go using Essentials theme.

Praktische juridische documenten

Onze missie is om privacydocumenten praktisch en leesbaar te maken, om zo binnen de kaders van de wet te kunnen werken, maar commercie en efficiëntie niet uit het oog verloren worden.

Jarenlange ervaring

Een certificeringsprogramma met toegang tot 15+ jaar kennis Om te laten zien dat u de benodigde praktische kennis in huis heeft, biedt ons certificeringsprogramma de oplossing.

Complete aanpak

Om aan de wetgeving te voldoen en om privacy écht goed te organiseren en te managen, heeft u meer nodig dan alleen een certificering.

Wilt u meer weten over Privacy Verified?

Heeft u behoefte aan een AVG toets op maat? Wij komen graag met u in contact om privacy binnen uw organisatie zo goed mogelijk in te richten en te managen. Zo zorgen we samen dat privacy vóór uw organisatie gaat werken, en niet andersom.