Een certificering met toegang tot 15+ jaar kennis

Voldoen aan de privacywetgeving is een wettelijke verplichting. Het praktisch en concreet inrichten zodat privacy positief uitpakt binnen uw organisatie, is een uitdaging. Een uitdaging waar wij uw organisatie bij kunnen ondersteunen. Onze praktische en menselijke aanpak resulteert in een langdurige en hechte samenwerking.

Zes redenen

Als deelnemer van Privacy Verified maakt u aantoonbaar dat uw organisatie voldoet aan de complexe privacywetgeving. Een betrouwbaar signaal naar de buitenwereld. Daarnaast krijgt u voor een bijzonder gunstig tarief direct toegang tot de specialistische kennis van de juristen van ICTRecht op het gebied van ICT, internet en privacy.

1. Certificaat en logo als bewijsvoering

Als gecertificeerde deelnemer mag u het Privacy Verified-logo uitdragen in uw communicatie. Zo weten uw klanten of eindgebruikers dat u hun privacy waarborgt.

2. Direct privacy advies

Via het Privacy Verified portaal heeft u direct toegang tot de kennis en expertise van ICTRecht. Snel een praktisch en concreet antwoord op uw privacy vragen, is een belangrijk onderdeel van de Privacy Verified certificering. Middels het portaal kunt u vragen stellen, en ziet u direct welke stappen er genomen moeten worden om aan de AVG te voldoen.

3. Controle op maat

Doordat elke organisatie anders is – en privacy nooit een ‘standaard’ uitdaging zal zijn – biedt Privacy Verified een AVG toets op maat. De certificering stemmen we af op uw specifieke organisatie en branche.

4. Hoogwaardige documenten

Als deelnemer krijgt u toegang tot het Privacy Verified portaal met daarin diverse generatoren. Zo kunt u in een handomdraai en met hoge snelheid hoogwaardige juridische documenten produceren. Denk hierbij aan verwerkersovereenkomsten, intern beleid voor datalekken en de privacyverklaring.

5. Legal & Security tools

Als deelnemer krijgt u toegang tot het Privacy Verified portaal, met daarin een overzichtelijk dashboard. Het portaal bevat diverse privacygerelateerde documenten, verschillend van een verwerkersovereenkomst tot een intern privacybeleid. Daarnaast kan in het portaal een verwerkings- en datalekregister bijgehouden worden. Ook wordt uw website wekelijks gescand en doorlopend gemonitord op bekende beveiligingsbedreigingen, middels de ICTRecht Security Scan (bij extended + enterprise).

6. Certificeringsprogramma voor de gehele keten

Privacy Verified is zo ingericht dat het kan doorwerken in de gehele keten. Zo weet u als organisatie zeker dat niet enkel de partijen waarmee u direct contracteert voldoen aan de privacywetgeving, maar dat deze verplichting door de gehele keten wordt gevolgd. De AVG kent voor verschillende branches verschillende vereisten. Daarom zijn er binnen Privacy Verified branchespecifieke normenkaders waaraan getoetst wordt.

Word deelnemer en kies de certificering die bij u past

Basic

Onze privacy experts controleren uw website of webshop. Na doorvoeren van eventuele aanpassingen op basis van de AVG, is uw website AVG getoetst en ontvangt u het certificaat.

Extended

Wilt u naast het genereren van de wettelijke privacydocumentatie, ook een specifiek proces of product laten toetsen? Dan is Privacy Verified Extended de beste oplossing voor u.

Enterprise

U kiest voor Privacy Verified Enterprise als u uw organisatie wilt toetsen op het gebied van privacy. Na diepgaande controle door onze experts en het doorvoeren van verbeterpunten, ontvangt u de certificering.

Wilt u meer weten over Privacy Verified?

Heeft u behoefte aan een AVG toets op maat? Wij komen graag met u in contact om privacy binnen uw organisatie zo goed mogelijk in te richten en te managen. Zo zorgen we samen dat privacy vóór uw organisatie gaat werken, en niet andersom.

Deze organisaties gingen u voor